Badkamers en Sanitair

 

Installatiewerk

De badkamerrenovatie specialist in Groningen

Wilt u graag een badkamerrenovatie en bent u woonachtig in Groningen of omgeving? Wilt u uw badkamer van meer comfort en luxe voorzien, door het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe douchecabine, stoomcabine en/of whirlpool? Dan bent u bij Boomsluiter aan het juiste adres. Badkamerrenovaties in Groningen en omgeving, het aanleggen of geheel verbouwen van badkamers en sanitair zijn enkele van onze specialismen. U kunt ons bellen voor een badkamerrenovatie in Groningen of omstreken, maar ook voor het aanleggen van een complete badkamer. Behalve in badkamerrenovatie zijn wij ook gespecialiseerd in het betegelen van vloeren en wanden, leidingwerk aanleggen en sanitair plaatsen. En voor het gemak leveren we en zorgen we voor de benodigde materialen die altijd van hoge kwaliteit zijn.

Speciale voorzieningen
Natuurlijk kunnen we bij een badkamerrenovatie ook speciale voorzieningen maken voor ouderen of gehandicapten. Een extra handgreep of een speciale anti-slipvoorziening of douchestoel kunnen het comfort voor deze groep mensen namelijk aanzienlijk verhogen. Voor veel van deze voorzieningen en aanpassingen geeft de gemeente een subsidie. Wij raden u dan ook aan eerst bij uw gemeente te informeren naar de mogelijkheden vóór u een badkamerrenovatie in Groningen of omgeving laat verrichten.

 Klik hier voor portfolio interieurbouw

Badkamer en Sanitair

Badkamerrenovatie in Groningen binnen uw budget
Boomsluiter zorgt voor een prachtige badkamerrenovatie, of u nu in Groningen woont of ergens anders. Wij maken van uw badkamer een prachtige functionele ruimte met een prijs die past bij uw budget. Bel ons vandaag dus nog op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor een complete badkamerrenovatie in Groningen.

     
Van bouwtekening tot en met
de afwerking
Van kozijn tot dakkapel Gas, water en elektriciteit Interieur op maat
 Meer informatie over verbouw  Meer informatie over timmerwerk
 Meer informatie over dakwerken
 Meer informatie over installatiewerk
 Meer informatie over Badkamers en Sanitair
 Meer informatie over interieurbouw
 Meer informatie over showroom