Waterleiding

 

Installatiewerk

Een waterleiding aanleggen

Wilt u een waterleiding laten aanleggen door een professioneel bedrijf? Boomsluiter is uw betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatiewerk.

Expertise
Een waterleiding aanleggen vereist vakmanschap en nauwkeurigheid. Onze installateurs zijn deskundig en leggen uw waterleiding op zo’n manier aan dat u er zo min mogelijk last van heeft. Bovendien wordt deze uitstekend afgewerkt, zodat er naderhand van buitenaf niets meer van te zien is.

Waterleiding materialen
Bij het aanleggen van een waterleiding komt veel kijken. Het is zoals gezegd van groot belang dat het aanleggen van een waterleiding vakkundig uitgevoerd wordt. U kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals roodkoperen buizen of kunststof buizen. Kunststof is goedkoper en werkt sneller. Daarnaast moet aandacht geschonken worden aan de geschiktheid van de buizen, aangezien deze bestand moeten zijn tegen zowel warm als koud water.

24-uurs servicedienst
Heeft u inmiddels een waterleiding laten aanleggen, maar ondervindt u problemen met uw waterleiding of riolering? Heeft u een storing? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een 24-uurs servicedienst en staan te allen tijde voor u klaar om het probleem snel op te lossen. Wat het ook is, wij hebben altijd een passende oplossing.

Waterleiding Assen

 Klik hier voor portfolio interieurbouw

     
Van bouwtekening tot en met
de afwerking
Van kozijn tot dakkapel Gas, water en elektriciteit Interieur op maat
 Meer informatie over verbouw  Meer informatie over timmerwerk
 Meer informatie over dakwerken
 Meer informatie over installatiewerk
 Meer informatie over Badkamers en Sanitair
 Meer informatie over interieurbouw
 Meer informatie over showroom