Boeidelen

 

Timmerwerk

Fraaie boeidelen in Groningen laten maken

Bent u op zoek naar een boeidelen specialist in Groningen en omgeving, die uw dakgoot prachtig af kan werken? Boomsluiter J.B. Onderhoudswerken BV is hét bedrijf in de buurt van Groningen waar u terecht kunt voor boeidelen. In deze regio leveren wij producten voor een mooie afwerking van uw dakrand of dakgoot. Onze klanten met authentieke woningen in Groningen laten ons prachtige boeidelen vervaardigen die perfect passen bij de stijl van het huis.

Hoogwaardige materialen
De boeidelen die wij in en om Groningen leveren, worden gemaakt van de beste materialen. U bepaalt zelf welk materiaal bij u en uw woning past. De meest voorkomende materialen zijn hout en trespa. De boeidelen van trespa die wij in de regio Groningen leveren, zijn zeer duurzaam en verweren niet snel. Heeft u liever boeidelen van hout? Dan heeft u daarbij uiteraard de keuze uit verschillende houtsoorten, waarover we u ook nog kunnen adviseren.

Uitgebreid dienstenaanbod
Niet alleen zijn wij hét betrouwbare bedrijf waar u terecht kunt voor het laten vervaardigen van boeidelen in de regio Groningen, ook zijn wij vakkundig op het gebied van aanbouw, installatiewerk, interieurbouw en timmerwerk. Wij hebben alles in huis om het gehele proces – vanaf de bouwtekening tot de oplevering – succesvol te laten verlopen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact op om uw vragen rond nieuwe boeidelen meteen te bespreken.

Boeidelen

 Klik hier voor portfolio interieurbouw

     
Van bouwtekening tot en met
de afwerking
Van kozijn tot dakkapel Gas, water en elektriciteit Interieur op maat
 Meer informatie over verbouw  Meer informatie over timmerwerk
 Meer informatie over dakwerken
 Meer informatie over installatiewerk
 Meer informatie over Badkamers en Sanitair
 Meer informatie over interieurbouw
 Meer informatie over showroom