Dakkapel

 

Timmerwerk

Vakkundig uw dakkapel aftimmeren

Wilt u een passende dakkapel laten aftimmeren aan uw woning? Boomsluiter J.B. Onderhoudswerken BV is een bedrijf, gespecialiseerd in de vervaardiging, plaatsing en aftimmering van dakkapellen. Door het plaatsen van een dakkapel zal er meer licht en ruimte ontstaan in uw woning. Wij zijn de betrouwbare partner die u zoekt.

Hoogwaardig maatwerk
Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot het plaatsen of aftimmeren van een dakkapel, wij kunnen deze realiseren. We leveren maatwerk dat voldoet aan alle eisen. De materialen die wij gebruiken wanneer wij een dakkapel aftimmeren of plaatsen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn daarnaast ook nog eens duurzaam. Op deze manier kunt u lang genieten van uw dakkapel.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Bij Boomsluiter kunt u een afspraak maken om uw wensen te bespreken en u kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij hebben alles in huis voor onder meer het aftimmeren van een dakkapel, het bouwen van complete bouwwerken of het plaatsen van een geheel nieuw dak. Neem contact op voor meer informatie.

Dakwerken Assen

 Klik hier voor portfolio interieurbouw

     
Van bouwtekening tot en met
de afwerking
Van kozijn tot dakkapel Gas, water en elektriciteit Interieur op maat
 Meer informatie over verbouw  Meer informatie over timmerwerk
 Meer informatie over dakwerken
 Meer informatie over installatiewerk
 Meer informatie over Badkamers en Sanitair
 Meer informatie over interieurbouw
 Meer informatie over showroom