Platte daken

 

Timmerwerk

Uw platte daken specialist in Assen

Het realiseren en plaatsen van platte daken vereist specialistische kennis. Boomsluiter J.B. Onderhoudswerken BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de plaatsing, inspectie, het onderhoud, de reparatie en de renovatie van platte daken in Assen en omgeving. Onze vakkundige werknemers leveren het gewenste dak en zorgen ervoor dat het tot in detail wordt afgewerkt. Op deze manier kunt u later genieten van een prachtig nieuw dak dat past bij uw woning of uw kantoorpand.

Onderhoud van platte daken
Als u een plat dak heeft, is regelmatig onderhoud erg belangrijk. Door regelmatig uw dak te onderhouden wordt de levensduur ervan namelijk aanzienlijk langer. Zaken als stilstaand water op platte daken is bijvoorbeeld niet bevorderlijk voor het behoud van de goede staat van platte daken. Het zorgen voor voldoende afschot is hiervoor de oplossing. Het onderhoud van daken kan voor een scherpe prijs aan ons worden uitbesteed.

Dakenrenovatie of -onderhoud?
Wilt u weten of u iets aan uw dak moet laten doen en woont u in Assen? Wilt u meer weten over platte daken in het algemeen? Wij staan voor u klaar en zijn uw expert op het gebied van platte daken. Neem dus vandaag nog contact op.

Platte daken assen

 Klik hier voor portfolio interieurbouw

     
Van bouwtekening tot en met
de afwerking
Van kozijn tot dakkapel Gas, water en elektriciteit Interieur op maat
 Meer informatie over verbouw  Meer informatie over timmerwerk
 Meer informatie over dakwerken
 Meer informatie over installatiewerk
 Meer informatie over Badkamers en Sanitair
 Meer informatie over interieurbouw
 Meer informatie over showroom