Aanbouw

 

Verbouw

De aanbouw specialist in Assen

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van aanbouw in Assen en omgeving? Boomsluiter is hét gespecialiseerde bedrijf in aanbouw en is gevestigd in Assen. Bij ons is alles mogelijk. Wij leveren enkel klantspecifieke producten en voeren werkzaamheden uit die binnen uw budget passen. In Assen staan wij bekend om onze uitstekende kwaliteit en betrokkenheid. De communicatie met klanten verloopt dan ook altijd goed en soepel, waardoor zij keer op keer meer dan tevreden zijn met het eindresultaat. Wij zijn de betrouwbare partner uit Assen bij wie u terecht kunt voor een betaalbare aanbouw aan uw woning.

Veelzijdig bedrijf
Behalve voor de aanbouw van een woning kunt u bij ons ook terecht voor onder meer het opleveren van een complete woning. Wij hebben alles in huis om diverse aanpassingen aan uw huis te kunnen verrichten. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van serres, dakkapellen, garages en tussenmuren. Wij zijn hét onderhoudsbedrijf in Assen dat uw wensen kan realiseren ten aanzien van (aan)bouw, installatiewerk, timmerwerk en interieurbouw.

Gedegen advies
Maak direct een afspraak en laat u adviseren met betrekking tot een aanbouw in en om Assen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en nemen wij uw wensen door. Neem dus contact op voor meer informatie en vraag naar de prijzen met betrekking tot een aanbouw aan uw woning in Assen of omgeving.

     
Van bouwtekening tot en met
de afwerking
Van kozijn tot dakkapel Gas, water en elektriciteit Interieur op maat
 Meer informatie over verbouw  Meer informatie over timmerwerk
 Meer informatie over dakwerken
 Meer informatie over installatiewerk
 Meer informatie over Badkamers en Sanitair
 Meer informatie over interieurbouw
 Meer informatie over showroom