Hang en sluitwerk

 

Verbouw

Hoogwaardig hang en sluitwerk in Assen

Boomsluiter J.B. Onderhoudswerken BV is dé betrouwbare partner op het gebied van hang en sluitwerk in Assen en omgeving. Alle producten die wij leveren zijn van topkwaliteit. Bovendien zijn al onze producten gemaakt van duurzame materialen. Bij ons doet u dus gegarandeerd een goede investering die ook nog eens betaalbaar is. Met onze vestiging in Assen zijn wij de hang en sluitwerk specialist van de provencie Drenthe.

Maatoplossingen
Wanneer u hang en sluitwerk bij ons in Assen bestelt kunt u zeker zijn van een goede aankoop. Geheel op maat leveren wij u het product. Wij leveren en plaatsen zaken als scharnieren, sloten, schuiven, grendels, raam- en deurkrukken. Heeft u speciale wensen? Wilt u iets bijzonders laten vervaardigen? Boomsluiter biedt alle klanten keer op keer precies precies passende oplossingen.

Wij denken met u mee
Wat uw budget ook is en wat uw wensen ook zijn, wij zijn het bedrijf in Assen waar u terecht kunt voor onder meer hang en sluitwerk, interieurbouw, aanbouw, renovaties, installatiewerk en timmerwerk. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en producten die het best passen bij u en in uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Hang en Sluitwerk
     
Van bouwtekening tot en met
de afwerking
Van kozijn tot dakkapel Gas, water en elektriciteit Interieur op maat
 Meer informatie over verbouw  Meer informatie over timmerwerk
 Meer informatie over dakwerken
 Meer informatie over installatiewerk
 Meer informatie over Badkamers en Sanitair
 Meer informatie over interieurbouw
 Meer informatie over showroom