Stuckwerk

 

Verbouw

Strak stuckwerk

Om stuckwerk er mooi en strak uit te laten zien is ervaring en kennis vereist. Boomsluiter is hét bedrijf dat deze kennis en ervaring in huis heeft. Wij kunnen snel en betaalbaar muren of plafonds stuken. Voor het stuckwerk dat wij uitvoeren wordt uiteraard de tijd genomen en ziet er daarom perfect uit. Daarnaast is de afwerking voor ons net zo belangrijk, zodat u als onze klant meer dan tevreden zult zijn over het eindresultaat.

Gespecialiseerde stukadoors
Boomsluiter levert stuckwerk van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. We beschikken over uitstekend geschoolde stukadoors die prima in staat zijn om prima stuckwerk af te leveren. Onze stukadoors zijn bij elk project opnieuw enthousiast en gemotiveerd om weer een knap staaltje stuckwerk te realiseren.

Duidelijke afspraken en offerteaanvragen
Bij Boomsluiter houden we ervan duidelijke afspraken te maken. Afgesproken opleverdata zijn dan ook uiterst belangrijk. Een tijdige oplevering van het stuckwerk en de realisatie ervan naar uw wensen zijn zaken waar wij ons aan houden. Bent u benieuwd naar de kosten die wij rekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Stuckwerk Assen
     
Van bouwtekening tot en met
de afwerking
Van kozijn tot dakkapel Gas, water en elektriciteit Interieur op maat
 Meer informatie over verbouw  Meer informatie over timmerwerk
 Meer informatie over dakwerken
 Meer informatie over installatiewerk
 Meer informatie over Badkamers en Sanitair
 Meer informatie over interieurbouw
 Meer informatie over showroom